I -во Намаляване на яките химии

ПЪРВА ФАЗА

НАМАЛЯВАНЕТО И СПИРАНЕТО НА ЯКИТЕ ХИМИИ

Стероидите с имена testosterone propionate, testosterone cypionate, testosterone suspension, testosterone enanate (testоsterone depot), oximethalone (anadrol), sustanon, omnadren, halotestin, methandrostenolone (bianabol), flyoxytetholone (halotestin), trenbolon (parabolan) трябва да бъдат изключени от вашата схема през следващата фаза. Ако ги взимате в момента, първото което трябва да направите през първите 30 дни на тази фаза е да намалите количеството на приеманите орални андрогени до приемлива доза. Това да става постепенно за 30 дни. Най-често използваният от посоченит по-горе хап е метана, под формата на бианабол или друг аналог. Променяте дозата му до 5 мг главно за последните няколко дни на първата фаза. Спадайте с по 10 мг на 5 дни, ако за 30 дни не можете да свалите по 5 мг по тази схема, то направете го до 20 мг. Инжекционните, които приемате ги разредете постепенно до 1 изстрел на 10 дни. Целта е за първите 30 дни да намалите до край количествата наяката химия. Задължително е това да стане постепенно. За всеки от вас това ще е индивидуално, защото дозите ви са различни. Ако не може да се ориентирате, задайте въпроси на e-mail: steroidpower@yahoo.com.
Продължителността на първата фаза също може да бъде променена на 60 или повече дни, ако не сте спирали за повече от година.

- Приемайте антиестрогени. Много хора забравят за това и почват да им растат “женски цици” и се появяват множество други странични ефекти. Тези вещества е задължително да се приемат с яките зобове и в края на цикъла и 2 седмици след това. Повишаването на женските хормони ще ви донесе по-висок процент подкожна мазнина, травми и други проблеми. Нещата с които разполагате са: climophen citrate и tamoxifen citrate или clomid, които са различни търговски имена на едно и също вещество. Друг вариант е Proviron (mesterolone). Това е андроген, който освен като антиестроген, може да се използва и като стимулатор на сперматогенезата и либидото след циклите. Използването му не трябва да е дълго и в големи дози, защото то вреди на черния дроб. Съществуват и други антиестрогени със слабо действие4 и голяма цена, които също може да изпробвате. Един от тях е Cryzin – растителен изофлавон, който трябва да приемате в големи дози. Saw Palmeto е другия изпитан растителен антиестроген.

Източник





{START_COUNTER}