II-ра - Минаване на мек зоб

ВТОРА ФАЗА
МИНАВАНЕ НА МЕК ЗОБ

Преди да смените андрогените с “анаболи” може да направите 1 или 2 изстрела с Pregnil, който може да стимулира заспалите ви тестиси. За производство на тестостерон. Не използвайте повече изстрели, нито по-големи дози, защото стимулирането на гонадите също е ограничено. Въпреки и НСG, не е анаболен стероид, той също е опасен, защото може да е зарaзен с луда крава, но риска трябва да се поема, ако искате да работят вашите тестиси отново. Продължителността на втората фаза може да бъде 2-6 или повече седмици. Това е индивидуално за всеки. Химията, която ще използвате тук трябва да бъде от най-меките слабо андрогенни силно анаболни имена. Това са nondrolone (deca, extrabolin), stanozolol (winstrol, stanabol, stanozolol), mentenolone (primabolan), testosterone undecanoate (androlol, restandol, undestor), oxandrolone (anavar, lipidex), dromstolone (masterone). В първата част на този цикъл може да използвате nondrolone и stanozolol. Внимателно подбирайте източниците на доставка, защото може да намерите много фалшива deca, nondrolone и retibolil. Обикновено вътре има евтин testosterone propionate, който вие трябва да избегнете през тази фаза. Внимавайте с много ниските цени и не купувайте от всеки. За сег не съм видял фалшива deca от 50 мг и nondrolone от 25 мг, затова на тях може да се доверите. Местеронът е друга алтернатива за първата половина на втората фаза, но трудно може да се намери оригинал. До колклото знам, Syntex вече не прави местерон и това, което има у нас е ветеринарен вариант за който някои хора казват че работи добре, но аз не смея да потвърждавам това мнение. Може лесно да се сдобиете с фалшива версия, пълна с тестостерон пропионат. Фалшификати на орален Winstrol не съм видял на българския пазар. Знам, че на ампулите има копие - затова внимавайте, но от друга страна инжекциона е по-безопасен.
В последната част от втора фаза, за 2 до 4 седмици според тежестта на случая, трябва да минете на най-добрите продукти за които якия зобач може да ви каже, че за нищо не стават. Това са Primabolan, Anavar и Restandol. Страничните ефекти са силно занижени, затова и цената им е по-висока в сравнение с другите от този род вещества. Oxandrolone е най-скъп от всички поради факта, че се намира трудно. Оригинала се произвежда само в Италия под името Anavar. Съществува аналог на Lipidex – Бразилия. Ментенолона, известен с търговското име Primabolan е запазена марка на Shering Group и се произвежа на много места в Европа. Не се фалшифицира често, но все пак внимавайте. До сега не съм срещал фалшификат на таблетния му вариант. Testosterone undecaonate е орален продукт на който не съм чувал да се прави фалшификат. Произвежда се под името Restandol в съседна Гърция и е запазена марка на Organon – Холандия.
За последните дни, най-добре да използвате таблетки, чиято доза да намалявате постепенно, докато стигнете до нулата. Тогава започва третата фаза. Дозировките, комбинирането на химиите от посочените по-горе категории е строго индивидуално. Немога да препоръчвам дози, защото универсална система за това няма. Сами ще трябва да направите своя система, като проучите добре дозите, които са оказани на оригиналните опаковки на продуктите. Тях трябва да гоните. Не се доверявайте на системи изпробвани от познати, книги и други източници. Търсете само принципите но не и стойностите. Целта на тази статия е да разберете какда се предпазите и плавно да подобриоте физическото си състояние след проблеми, възникнали след употребата на стероиди. Ако закъсате съвсем и не можете да се ориентирате, пишете на Е-mail: steroidpower@yahoo.com за да ви помогна.

Източник





{START_COUNTER}