Предварителни условия

Вие сте в плен на стероидите. Използвате големи дози андрогени, но нямате реален напредък. Не сте спирали хапа от дълго време и с мъка си спомняте последното прекъсване когато за часове изчезваха килограми от тялото ви и щангите и не желаете това да се случва повече с вас. За да излезете от това състояние с възможно най-малки загуби на мускулатура и сила, трябва да следвате последователно етапите, които съм описал по-долу.

ПРЕДВАРИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

1. Психологическа нагласа.

- Преди да започнете промяната си задайте ясна представа за ситуацията в която сте в момента. Останете сам и помислете за смъртоносната опасност, на която се подлагате (виж странични ефекти от “капана на стероидите” в миналия брой) и намерете точната и логична причина заради която правите това. Напишете мотивите си на един лист и ги сравнете с цената на вашето здраве и дълголетие.
- Подгответе се за постепенно намаляване на силовите постижения, по-слабо самочувствие и нмаляване на мускулната маса, които неминуемо ще дойдат след като започнете “изчистването”. Загубите няма да са повече от 20% ако имате търпение и следвате точно инструкциите – дайте си време! Не може нещата да станат за месец или два. Четири до осем месеца ще ви бъдат необходими за да достигнете до състояние, в което без никакъв зоб ще имате завидни резултати на маса, сила в залата. Няма да сте същотот “говедо”, но ако решитеще бъдете пак такъв с много малко и леко стимулиране с “мека химия”. Дължината на времето за възстановяване е строго индивидуална, т.е. зависи от продължителността на периода в който не сте спирали, размера на дозите, които сте използвали, индивидуалното психическо и физическо състояние в което се намирате.

2. Материална подготовка.

- За да преминете на по-мека химия и след това на натурални добавки ще ви трябва значително повече финансови средства, отколкото сега. Подгответе пари за да може да се снабдите с качествени продукти. Не жалете средства за здравето си и бъдещото си равновесие. Мислете за себе си като за скъп автомобил, който се разваля защото му слагате некачествено масло, части и бензин. Пестете парите за да се изчистите. Може постепенно да купувате някои от веществата, докато ги натрупате в нужното количество и да започнете действие.
- Намерете си сигурен източник за доставка на качествена химия, защото лесно може да попаднете на фалшификати. Изберете най-качествените натурални добавки, които наистина се усвояват, а не да отиват в тоалетната. Прегледайте и сравнете цена за доза между различните но близки по качество фирми и тогава инвестирайте. Не се плашете от финансовите проблеми – те са нищо в сравнение с това, което ще трябва да платите за операции, подмяна на органи, болнично лечение и т.н., които ще последват по-късно през вашият живот, ако дълго време останете в капана на стероидите. Изваждането тогава ще е непосилно за повечето от вас, защото ще трябва да плащате хиляди за да спасите живота си.

2. Включете чернодробничистачи
Използването на протектори за черния дроб е нещо, което много хора забравят. Повечето от вас мислят, че с няколко таблетки “карсил” номера ще мине. За някои хора, които са генетично здрави, може да издържат, но повечето хора могат да нанесат непоправими нарушения върху черният си дроб. Най-бързо възстановяващият се орган не е вечен, той има нужда от допълнителна помощ, щом го товарите допълнително. Знайте, че дори самата тренировка разрушава клетките на черният дроб и голямото количество храна също го товари. Приемането на анаболни стероиди, особено андрогени, които съдържат 17-алфа-алкалната група на въглерода, токсикират сериозно и може да си докарате хепатит и цироза. Използвайте протектори по време на цикъла. Променяйте ги на 3 седмици, увеличавайте дозите когато сте на силните андрогени. Продължете да ги взимате 2-4 седмици след спирането на зоба. Нещата с които разполагате на българския пазар не се различават от това, което може да намерите в цял свят. Ето списъкът на някои от тях:
- Липотропици, холин, инозитол и метионин. Съдържат се в соевия лецитин, обикновените фатбърнъри. Фирмата МУСАШИ ги предлага в прахообразна и кпсулована форма в 100% чист фармацевтичен концентрат.
- Карсил (silimarinum) е българската билка, която е една от най-добрите за възстановяване на чернодробните клетки. Сега се използва широко в много чуждестранни продукти. Може да я намерит във формулите на някои американски фирми и в Liver Tonik – продукт на Австралийската фирма МУСАШИ.
- Розмарин – традиционната българска билка, която може да намерите в капсулна форма, чай и на перли.
- Cysteine – една от най-мощните аминокиселини антиоксиданти, която чисти токсините от тялото. Предлага се в 100% фармацевтично чист вариант само от МУСАШИ но притежава кисел вкус и неприятна миризма.
- Lipovitan – продукт, който върши работа в по-големи дози.
- Esenciale Forte – може да го намерите на капсули и ампули. Като чета съдържанието му мисля, че цената превишава качествата и количествата, които съдържа.
- Alanine, glycine, комбинирани с метионин и витамини от групата В-комплекс, плюс други аминокиселини, които подобряват много чернодробната работа. Търсете този продукт в концентрирани прахообразни форми с фармацевтично качество, за да действат максимално.

Комбинирайте заедно или поотделно тези вещества на различни цикли за да не свиква тялото само с едни и същи, които няма да му действат.

Източник





{START_COUNTER}